Tiedote 2018

Share |
24.04.2018

TIEDOTE 2018
Luonetjärven Päällystöyhdistys ry

PUHEENJOHTAJAN PALSTA
Yhdistyksen puheenjohtajana jatkaa Ville Salmenhaara.
LuoPy:n tärkein tehtävä on jatkossakin Päällystöliittolainen edunvalvontatyö virassa oleville jäsenille, joita yhdistyksessämme oli vuoden 2018 alussa 130 taistelijaa. Yhdistyksen mökin, VAUHKOLAN vuokrausta jatketaan ja mökkialuetta kehitetään vuoden 2018 aikana. Päällystökerhon lakkauttamisen jälkeen varuskuntakerhon tiloja on mahdollista käyttää jatkossakin tietyin reunaehdoin.  

HALLITUKSEN KOKOONPANO JA TEHTÄVÄT:
Puheenjohtaja Salmenhaara Ville
Varapuheenjohtaja, perinnevastaava Polojärvi Juha
Sihteeri Raimo Tikkanen
Jäsensihteeri Lehto Katri
Tiedotusvastaava Veikko Turunpää
Mökkivastaava Raunioniemi Aki
Mökkivastaava 2 Mika Tenhunen
Koulutus- ja urheiluvastaava Joni Kinnari


PERINNETOIMINTA
Perinteinen EVP-tapaaminen järjestetään torstaina 13. Syyskuuta 2018 klo 14.00 - 20:00. Tilaisuuden tarkempi ohjelma julkaistaan myöhemmin nettisivuilla, mutta joka tapauksessa ohjelmassa on ajankohtaisinfoa sekä saunomista ja iltapalaa Ilmavoimien kokouskeskuksessa.
Ilmoittautumiset osoitteeseen luopy.ry@gmail.com 31.8.2018 mennessä. Ilmoita myös henkilötunnus mahdollista vierailulupaa varten. Tarkempi aikataulu ja ohjelma nettisivuilla Elokuun 2018 aikana sekä lähetetään ilmoittautuneille sähköpostiin.  

Keppijuhlaa ei tänä vuonna järjestetä, mutta ensivuonna se järjestetään vuosien 2018 ja 2019 aikana reserviin siirtyneille aktiivipalveluksessa olleille jäsenille.
        YHDISTYKSEN MÖKKI - VAUHKOLA
Yhdistyksellä on Saarijärvelle johtavan tien varrella Kiimasjärven rannalla talviasuttava lomanviettopaikka. Sijainti löytyy hakupalveluista osoitteella Jaakkolantie 134, Äänekoski. Näet reaaliaikaisen varaustilanteen, hinnat, kuvia ja ohjeet mökin käytöstä sekä varauslomakkeen osoitteessa: www.luopy.fi. Mökkivastaavana hallituksessa jatkaa Aki Raunioniemi ja aisaparikseen Aki sai Tenhusen Mikan.

TIEDOTUS
Tiedottamista jatketaan nettisivuilla osoitteessa: www.luopy.fi. Sivuilla kerrotaan ajankohtaisista asioista, tapahtumista ja jäsenpalveluista.

JÄSENASIAT
Ilmoita muuttuneet jäsen-/yhteystiedot tai mikäli et halua jatkaa jäsenenä yhdistyksessä, jäsensihteerille osoitteeseen luopy.ry@gmail.com.

Maksamaton jäsenmaksu katkaisee jäsenyyden huomautuslaskun jälkeen.

Vuoden 2018 jäsenmaksu on tämän tiedotteen ohessa. Jäsenmaksun suuruus on nyt 10€ / vuosi.

Huomio! Maksettu jäsenmaksu oikeuttaa mökin vuokraamiseen, ja osallistumisen yhdistyksen järjestämiin tapahtumiin.

Yhteystiedot löytyvät osoitteessa: www.luopy.fi


Luonetjärven Päällystöyhdistys ry toivottaa jäsenilleen mukavaa kesän odotusta!
    
LUOPY HALLITUS